top of page
FBB horn bas.jpg

Vil du spille med os?

Lige nu mangler vi cornet og slagtøj.

I Frederiksberg Brass Band lægger vi stor vægt på, at musikerne i brassbandet nyder at spille musik både sammen og individuelt. Det skal være en fornøjelse for medlemmerne at komme til vores øvedage og arrangementer, men det er mindst ligeså vigtigt for os, at medlemmerne også har lyst til at se hinanden udenfor musikken. Dette kendetegner også vores band, som har et stærkt sammenhold under prøverne, men bestemt også, når vi sætter fokus på noget andet end musikken.
Derfor har vi plads til alle i Frederiksberg Brass Band. Både musikeren som synes at det er mindst lige så vigtigt at være sociale sammen med sine medmusikere, og selvfølgelig også til musikeren, som helst kun vil spille musik uden for meget socialt indblandet.
Vi deltager hvert år til DAO's Danmarksmesterskaber for Brass Band. Vores målsætning er at gøre en god figur i brassbandverdenen, og hvert år vælger medlemmerne, hvad årets ambitioner skal være. Derudover deltager vi også i Brass Band Battle i Hvidovre samt andre konkurrencer i løbet af året, alt efter hvad medlemmernes ambitioner for året er. 
Vi spiller hver onsdag fra 18.30-21.30 på Valby Langgade 83, 2500 Valby.

Tak for din indsendelse!

bottom of page